Restaurant Krelis keukenteam
Krelis

Keuken

Ons keukenteam werkt dagelijks met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Wij hebben een sterke band met bakkers, boeren en tuinders uit onze directe omgeving. Zo kunnen wij hen een eerlijke prijs betalen, gaan wij met de seizoenen mee en werken wij altijd met de mooiste producten.

Onder leiding van Chef Jos Keijsper werken onze koks in een moderne, volledig elektrische keuken. Veel van onze producten worden huisgemaakt. Zo halen wij bij de familie Terra van boerderij Het Kooghuis in Uitgeest verse melk om daarna direct roomijs te draaien. Je proeft het verschil!

Chef-kok Jos Keijsper portret
Chef-kok

Jos Keijsper

Restaurant Krelis werkende koks in de keuken
Krelis

Openingstijden

Onze deur staat voor jou open op onderstaande tijden:

LUNCH

wo. t/m zo. 12:00 tot 16:00 uur

DINER

wo. t/m zo. 18:00 tot 23:00 uur

LOUNGE

wo. t/m zo. 10:00 tot 23:00 uur

Contact

Contactgegevens

Lagendijk 33R
1911 MT Uitgeest

Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Wilt u met een gezelschap komen van 40 personen of meer, dan gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

*Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant. Op het terras zijn zij wel welkom.