Restaurant Krelis keukenteam
Krelis

Keuken

Ons keukenteam werkt dagelijks met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Wij hebben een sterke band met bakkers, boeren en tuinders uit onze directe omgeving. Zo kunnen wij hen een eerlijke prijs betalen, gaan wij met de seizoenen mee en werken wij altijd met de mooiste producten.

Onder leiding van Chefs Jos Keijsper en Ferry Brussel werken onze koks in een moderne, volledig elektrische keuken. Veel van onze producten worden huisgemaakt. Zo halen wij bij de familie Terra van boerderij Het Kooghuis in Uitgeest verse melk om daarna direct roomijs te draaien. Je proeft het verschil!

Restaurant Krelis werkende koks
Chef-kok Jos Keijsper portret
Chef-kok

Jos Keijsper

Chef-kok Ferry Brussel portret
Chef-kok

Ferry Brussel

Restaurant Krelis werkende koks in de keuken
Krelis

Openingstijden

Onze deur staat voor jou open op onderstaande tijden:

LUNCH

wo. t/m ma. 12:00 tot 15:00 uur

DINER

wo. t/m ma. 18:00 tot 23:00 uur

LOUNGE

wo. t/m ma. 10:00 tot 23:00 uur

Contact

Contactgegevens

Lagendijk 33R
1911 MT Uitgeest